Hírek

1-10 megjelenítése a(z) 10 elemből.

NSPA felhívása

Tisztelt Beszállítóink!

Az NSPA A319CJ típusú repülőgépekkel kapcsolatos integrált logisztikai támogatás szolgáltatás beszerzését kezdeményezte. Bővíteni kívánják a pályázók körét és várják a NATO tagországokból érkező visszajelzéseket.

Tájékoztatjuk Beszállítóinkat, hogy a felhívás az alábbi linken elérhető:

https://eportal.nspa.nato.int/eProcurement/RFP/PublicRFPList.aspx

Tisztelettel:

Titkárság

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Beszállítóink!

A NATO Biztonsági Beruházási Program keretében 2016. évben közzétett projekteket és azok eredményéről készült kimutatást az alábbi dokumentációban tekinthetik meg.

Tisztelettel:

Titkárság

NCI AGENCY tájékoztatása

Tisztelt Beszállítóink !

A mellékelt dokumentációban tekinthetik meg az NCI Agency Ipari Konferenciáról szóló tájékoztatóját, mely 2017. április 24-26. között Kanadában kerül megrendezésre. 

Tisztelettel:

Titkárság

  

NCI AGENCY tájékoztatója

Tisztelt Beszállítóink !

Az NCI AGENCY 2016. évben indított tenderek eredményéről szóló tájékoztatóját az alábbi dokumentációban tekinthetik meg.

Tisztelettel:

Titkárság

Az Európai Bizottság tájékoztatója

Tisztelt Beszállítóink !

Az Európai Bizottság irányelveiről szóló, 2016. november 30-án közzétett tájékoztatóját az alábbi dokumentációban megtekinthetik.  

Tisztelettel:

Titkárság

2015 évi NATO Beszállítói Konferencia előadások

Tisztelt Beszállítóink!

A NATO Beszállítói Információs Rendszer 2015. november 25-én ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Ennek alkalmából a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatala Beszállítói Konferenciát rendezett Budapest, Kopaszi gát helyszínen.

Az előadások anyagát a csatolt dokumentációkban megtekinthetik.

Tisztelettel:

 Titkárság

 

Módosult a 164/2002 (VIII.2.) Korm. rendelet

Tisztelt Beszállítóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy módosult 164/2002 (VIII.2.) Korm. rendelet, amely tartalmazza a -szakmai, gazdasági alkalmasságra vonatkozó értékelési eljárás szabályairól szóló- NATO Beszállítói Határozatok megszerzésének és megtartásának feltételeit. A Korm. rendelet 21. § alapján ha a gazdasági társaság nem felelt meg az éves adatszolgáltatás pénzügyi-gazdasági felülvizsgálatának, úgy a  NATO Beszállító cím a  következő adatszolgáltatási időszak végéig  felfüggesztésre kerül.

A módosítást megelőzően, ha az éves pénzügyi-gazdasági felülvizsgálaton a gazdasági társaság nem felelt meg, abban az esetben a NATO Beszállítói cím visszavonásra került.

Tisztelettel:
Titkárság

Felhasználói adatok pontosítása

Tisztelt Beszállítónk!

Megkérjük, hogy adatainak kitöltésével járuljon hozzá a honlap sikeres működéséhez. A cégadatok hiánytalan kitöltése és folyamatos aktualizálása azért fontos, hogy a honlapunkon megjelenő tenderekről a megjelentetéssel egyidőben közvetlenül az önök által megadott e-mail címen keresztül a cégek számára automatikus értesítést lehessen küldeni abban az esetben, ha a cégük tevékenységi körébe tartozó új pályázati felhívás jelenik meg.

Ezen felül az elérhetőségük folyamatos aktualizálása lehetővé teszi számunkra, hogy az Éves Adatszolgáltatási kötelezettség figyelmeztetése és a NATO Beszállítói rendszerrel kapcsolatos levelezés akadálymentes legyen. Szükség esetén az ebben a témában a cégek által kijelölt témafelelős munkatársakkal közvetlenül fel lehessen venni a kapcsolatot.

Köszönettel:
Titkárság

A BOA eljárás részvételi felhívásai a letölthetők közvetlenül az NCI Agency honlapjáról

Tisztelt Felhasználók!

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a NATO Communications and Information Agency (NCIA) az általa használt Alap Megrendelői Megállapodás (Basic Order of Agreement (BOA)) szerinti eljárás részvételi felhívásait (Notification of Intent (NOI)) a NATO delegációkon keresztül juttatta el a tagországokba, ami azután a megfelelő hivatalokon keresztül jutott el a pályázni szándékozó gazdasági társaságokhoz. A jövőben az NCIA ügynökség a saját honlapján jelenteti meg a részvételi felhívásokat (NOI) melyek közvetlenül letölthetőek  az ügynökség honlapjáról a http://boa.ncia.nato.int címen vagy a http://www.ncia.nato.int honlapon a BOAs gombra kattintva a megnyíló oldalon a NOIs gombra kattintva.

Azon cégek számára, akik nem rendelkeznek Alap Megrendelői Megállapodással (BOA) a továbbiakban is igazolnunk kell alkalmasságukat az NCIA ügynökség részére. Az Alkalmassági Igazolás (Declaration of Eligibility)  amennyiben ez a részvételi felhívásban szerepel, a BIztonsági Beruházási Bizottság Titkársága adja ki. Kérjük, hogy ilyen jellegű igénnyel a továbbiakban is keressék meg a honlapunkon közzétett "Kapcsolat" fül alatt található kollégáinkat.

Üdvözlettel:
Titkárság

Európai TPLS Platformra történő regisztráció, (http://www.eda.europa.eu)

Tisztelt honlap Látogató!

Az Európai Védelmi Ügynökség (EDA),  az Európai Tanács egy kormányközi ügynöksége. Jelenleg 27 ország - az összes EU-tagállam Dánia kivételével - részt vesz EDA.

2009. április 2-án az Európai Védelmi Ügynökség Nemzeti Hadfelszerelési Igazgatóinak Irányító Testülete jóváhagyta egy webalapú platform (Európai TPLS Platfom) próbaüzemének megkezdését. Az EU válságkezelési műveleteinek kapcsán előtérbekerült ugyanis a civil oldal szerepe, amely a kormányzati képességhiányokpótlására bevonható ezen missziók biztosításába.

Az Európai TPLS Platform tehát egyfajta fórum, katalógus szerepet tölt be, ahol a civil beszállítók adatai elérhetőek a másik oldal, az európai „megrendelők” (kormányok, EU intézmények)számára.

Az Európai TPLS Platform célja, hogy - akárcsak az Észak-Atlanti Szövetségé - javítsa a szerződő felek számára a megoldások helyzeti tudatosságát azáltal, hogy segíti őket az említett válságkezelési műveletekben. Megkönnyíti továbbá az üzleti együttműködést, létrehoz egyhatékonyabb, versenyképesebb, átláthatóbb piacot és interaktív bemutatkozási lehetőséget biztosít az európai iparágak számára.

A Platformra történő regisztrációban, amennyiben igényli, a honvédelmi tárca szívesen nyújt segítséget.

A honlap elérhető: https://www.eda.europa.eu/

 

Üdvözlettel: A honlap szerkesztősége


Tisztelt Beszállítóink!

          Az Önök igényeinek megfelelően 2017. évben - az "Adatszolgáltatási felhívásban" kiírtak szerint – megteremtettük annak lehetőségét, hogy a NATO Beszállítói cím megtartásához szükséges éves adatszolgáltatási felhívás dokumentációját elektronikus úton juttassák el részünkre.

          A pályázat postai úton történő benyújtása csak abban az esetben szükséges, amennyiben az elektronikus úton nem megoldható!

 

Tisztelettel:

Titkárság