Hírek

1-1 megjelenítése a(z) 1 elemből.

NITEC 19 nemzetközi konferenciáról tájékoztató OSLO

 

A NATO kommunikációs és informatikai ügynökségének (NATO Communications and Information Agency - NCIA) szokásos éves ipari konferenciájára idén 2019. május 20-22 között kerül sor Norvégiában, Oslóban.

Az éves üzleti rendezvény fő célja az NCIA 2019. évi infokommunikációs üzleti lehetőségeiről (beszerzések, partneri együttműködések, fejlesztések, stb.) tájékoztassa a 29 (+1 meghívott) NATO-nemzet gazdasági és kormányzati szereplőit. A rendezvény során alkalom nyílik mind B2B, mind B2G kétoldalú egyeztetések lefolytatására, továbbá az NCIA külön mentoring szekció keretében segítséget nyújt a cégeknek, hogy mire figyeljenek pályázataik során, ha az ügynökséggel üzleti kapcsolatba szeretnének kerülni. A konferencián a cégeknek lehetőségük nyílik továbbá kiállítani legújabb technológiai megoldásaikat.

Bővebb információ a https://nitec19.com/ honlapon érhető el.

A rendezvényhez kapcsolódóan sor kerül a 4. Védelmi Innovációs Kihívás (Defence Innovation Challange) versenyre is, amelyre a szervezők KKV-k, startup-ok, valamint tudományos intézetek jelentkezését várja. Az idei pályázati kihívás témája az adattudomány (data science) és a természetes nyelvfeldolgozás (natural language processing).

A pályázatok alapján kiválasztásra kerül 10 cég, amely

mentesül a regisztrációs díj megfizetése alól a rendezvényre (1 fő részére),

5 perces előadás keretében bemutathatja az üzleti megoldását a konferencia plenáris részében,

ingyenes kiállítási lehetőséget kap,

részvételt nyer az díjátadó ceremóniára,

neve pedig szerepelni fog a konferenciáról szóló jelentésben.

A 10 cég közül egy céget hirdetnek ki győztesként, amely 10.000 eurós díjazásban is részesül.

Részletes információk a https://nitec19.com/innovation-challenge- és a   https://nitec19.com/ oldalakon érhetők el. A jelentkezési határidő 2019. március 22.