Hírek

1-4 megjelenítése a(z) 4 elemből.

’TechNet Europe 2017’

Tisztelt Beszállítóink!

A ’TechNet Europe 2017’ konferencia október 9 és 11 között kerül megrendezésre.

A részletes meghívó az AFCEA honlapján www.afceaeurope.org található.

Tisztelettel:

Titkárság

 

 

2017. évi Cyber Security Symposium

Tisztelt Beszállítóink!

A NATO éves cyber rendezvénye 2017. október 17-19 között kerül megrendezésre. A 3 napos szimpóziumon a NATO és a tagállamok cyber biztonsággal foglalkozó vezetői vesznek részt kiegészülve az üzleti élet jeles képviselőivel.

A rendezvény az előadások és workshop-ok mellett lehetőséget biztosít a cégeknek a termékeik, szolgáltatásaik bemutatására a nagy cégektől kezdve a start-up vállalkozásokig.

A regisztrációval, illetve a további kérdésekkel kapcsolatban a lenti linken érhető el információ.

http://cvent.com/d/qvqylh/4W

Tisztelettel:

Titkárság

Módosult a 164/2002 (VIII.2.) Korm. rendelet

Tisztelt Beszállítóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy módosult 164/2002 (VIII.2.) Korm. rendelet, amely tartalmazza a -szakmai, gazdasági alkalmasságra vonatkozó értékelési eljárás szabályairól szóló- NATO Beszállítói Határozatok megszerzésének és megtartásának feltételeit. A Korm. rendelet 21. § alapján ha a gazdasági társaság nem felelt meg az éves adatszolgáltatás pénzügyi-gazdasági felülvizsgálatának, úgy a  NATO Beszállító cím a  következő adatszolgáltatási időszak végéig  felfüggesztésre kerül.

A módosítást megelőzően, ha az éves pénzügyi-gazdasági felülvizsgálaton a gazdasági társaság nem felelt meg, abban az esetben a NATO Beszállítói cím visszavonásra került.

Tisztelettel:
Titkárság

Európai TPLS Platformra történő regisztráció, (http://www.eda.europa.eu)

Tisztelt honlap Látogató!

Az Európai Védelmi Ügynökség (EDA),  az Európai Tanács egy kormányközi ügynöksége. Jelenleg 27 ország - az összes EU-tagállam Dánia kivételével - részt vesz EDA.

2009. április 2-án az Európai Védelmi Ügynökség Nemzeti Hadfelszerelési Igazgatóinak Irányító Testülete jóváhagyta egy webalapú platform (Európai TPLS Platfom) próbaüzemének megkezdését. Az EU válságkezelési műveleteinek kapcsán előtérbekerült ugyanis a civil oldal szerepe, amely a kormányzati képességhiányokpótlására bevonható ezen missziók biztosításába.

Az Európai TPLS Platform tehát egyfajta fórum, katalógus szerepet tölt be, ahol a civil beszállítók adatai elérhetőek a másik oldal, az európai „megrendelők” (kormányok, EU intézmények)számára.

Az Európai TPLS Platform célja, hogy - akárcsak az Észak-Atlanti Szövetségé - javítsa a szerződő felek számára a megoldások helyzeti tudatosságát azáltal, hogy segíti őket az említett válságkezelési műveletekben. Megkönnyíti továbbá az üzleti együttműködést, létrehoz egyhatékonyabb, versenyképesebb, átláthatóbb piacot és interaktív bemutatkozási lehetőséget biztosít az európai iparágak számára.

A Platformra történő regisztrációban, amennyiben igényli, a honvédelmi tárca szívesen nyújt segítséget.

A honlap elérhető: https://www.eda.europa.eu/

 

Üdvözlettel: A honlap szerkesztősége