Hírek

1-9 megjelenítése a(z) 9 elemből.

2017 évi NATO Beszállítói Konferencia előadások

Tisztelt Beszállítóink !

A Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatala 2017. június 27-én NATO Beszállítói Konferenciát rendezett.

Az előadások anyagát a csatolt dokumentációkban megtekinthetik.

Tisztelettel:

Titkárság

FELHÍVÁS

Tisztelt Beszállítóink!

Tájékoztatjuk Beszállítóinkat, hogy a NITEC 2017 Ipari Konferencián tartott előadások anyagát az alábbi linken megtekinthetik. Több előadás segítséget nyújthat a hazai cégek NATO tendereken való indulásában, illetve üzleti lehetőségeket is tartalmaz az oldal.

http://www.cvent.com/events/nitec17/custom-19-0dcd08d434a447849d127307f8a0dfb2.aspx

Tisztelettel:

Titkárság

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Beszállítóink!

A NATO Biztonsági Beruházási Program keretében 2016. évben közzétett projekteket és azok eredményéről készült kimutatást az alábbi dokumentációban tekinthetik meg.

Tisztelettel:

Titkárság

NCI AGENCY tájékoztatója

Tisztelt Beszállítóink !

Az NCI AGENCY 2016. évben indított tenderek eredményéről szóló tájékoztatóját az alábbi dokumentációban tekinthetik meg.

Tisztelettel:

Titkárság

Az Európai Bizottság tájékoztatója

Tisztelt Beszállítóink !

Az Európai Bizottság irányelveiről szóló, 2016. november 30-án közzétett tájékoztatóját az alábbi dokumentációban megtekinthetik.  

Tisztelettel:

Titkárság

2015 évi NATO Beszállítói Konferencia előadások

Tisztelt Beszállítóink!

A NATO Beszállítói Információs Rendszer 2015. november 25-én ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Ennek alkalmából a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatala Beszállítói Konferenciát rendezett Budapest, Kopaszi gát helyszínen.

Az előadások anyagát a csatolt dokumentációkban megtekinthetik.

Tisztelettel:

 Titkárság

 

Módosult a 164/2002 (VIII.2.) Korm. rendelet

Tisztelt Beszállítóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy módosult 164/2002 (VIII.2.) Korm. rendelet, amely tartalmazza a -szakmai, gazdasági alkalmasságra vonatkozó értékelési eljárás szabályairól szóló- NATO Beszállítói Határozatok megszerzésének és megtartásának feltételeit. A Korm. rendelet 21. § alapján ha a gazdasági társaság nem felelt meg az éves adatszolgáltatás pénzügyi-gazdasági felülvizsgálatának, úgy a  NATO Beszállító cím a  következő adatszolgáltatási időszak végéig  felfüggesztésre kerül.

A módosítást megelőzően, ha az éves pénzügyi-gazdasági felülvizsgálaton a gazdasági társaság nem felelt meg, abban az esetben a NATO Beszállítói cím visszavonásra került.

Tisztelettel:
Titkárság

Felhasználói adatok pontosítása

Tisztelt Beszállítónk!

Megkérjük, hogy adatainak kitöltésével járuljon hozzá a honlap sikeres működéséhez. A cégadatok hiánytalan kitöltése és folyamatos aktualizálása azért fontos, hogy a honlapunkon megjelenő tenderekről a megjelentetéssel egyidőben közvetlenül az önök által megadott e-mail címen keresztül a cégek számára automatikus értesítést lehessen küldeni abban az esetben, ha a cégük tevékenységi körébe tartozó új pályázati felhívás jelenik meg.

Ezen felül az elérhetőségük folyamatos aktualizálása lehetővé teszi számunkra, hogy az Éves Adatszolgáltatási kötelezettség figyelmeztetése és a NATO Beszállítói rendszerrel kapcsolatos levelezés akadálymentes legyen. Szükség esetén az ebben a témában a cégek által kijelölt témafelelős munkatársakkal közvetlenül fel lehessen venni a kapcsolatot.

Köszönettel:
Titkárság

Európai TPLS Platformra történő regisztráció, (http://www.eda.europa.eu)

Tisztelt honlap Látogató!

Az Európai Védelmi Ügynökség (EDA),  az Európai Tanács egy kormányközi ügynöksége. Jelenleg 27 ország - az összes EU-tagállam Dánia kivételével - részt vesz EDA.

2009. április 2-án az Európai Védelmi Ügynökség Nemzeti Hadfelszerelési Igazgatóinak Irányító Testülete jóváhagyta egy webalapú platform (Európai TPLS Platfom) próbaüzemének megkezdését. Az EU válságkezelési műveleteinek kapcsán előtérbekerült ugyanis a civil oldal szerepe, amely a kormányzati képességhiányokpótlására bevonható ezen missziók biztosításába.

Az Európai TPLS Platform tehát egyfajta fórum, katalógus szerepet tölt be, ahol a civil beszállítók adatai elérhetőek a másik oldal, az európai „megrendelők” (kormányok, EU intézmények)számára.

Az Európai TPLS Platform célja, hogy - akárcsak az Észak-Atlanti Szövetségé - javítsa a szerződő felek számára a megoldások helyzeti tudatosságát azáltal, hogy segíti őket az említett válságkezelési műveletekben. Megkönnyíti továbbá az üzleti együttműködést, létrehoz egyhatékonyabb, versenyképesebb, átláthatóbb piacot és interaktív bemutatkozási lehetőséget biztosít az európai iparágak számára.

A Platformra történő regisztrációban, amennyiben igényli, a honvédelmi tárca szívesen nyújt segítséget.

A honlap elérhető: https://www.eda.europa.eu/

 

Üdvözlettel: A honlap szerkesztősége